Bilmekaniker - Din Bilverkstad Umeå

Din Bilverkstad Umeå är en pålitlig och erfaren bilmekaniker som är belägen på Kärrvägen 13 B, 906 20 Umeå i Västerbotten Län. Deras telefonnummer är 070-450 96 79 och de är redo att hjälpa dig med dina bilreparationer och underhållsbehov.

Med en imponerande betygssiffra på 4,9 av 5 från 21 kunder, är det uppenbart att Din Bilverkstad Umeå har en stark kundbas som är nöjd med deras tjänster. Deras kunder har uppskattat deras snabba och noggranna arbete, samt deras professionella och vänliga attityd.

Din Bilverkstad Umeå erbjuder en mängd olika tjänster som syftar till att hålla din bil i toppskick. Som en kvalificerad bilmekaniker kan de ta hand om allt från mindre reparationer till större överhålningar. De är också experter på regelbundet underhåll, vilket kan hjälpa dig att undvika kostsamma reparationer på sikt.

En av de största fördelarna med Din Bilverkstad Umeå är deras snabba och effektiva service. De vet att din tid är värdefull och därför arbetar de alltid så snabbt som möjligt för att få dig tillbaka på vägen igen. Du kan alltid lita på att de kommer att utföra sitt arbete med högsta precision och kvalitet.

Om du behöver hjälp med din bil, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Din Bilverkstad Umeå. Du kan besöka deras webbplats på https://www.blocket.se/din-bilverkstad-umea för mer information om deras tjänster eller för att schemalägga en tid för din nästa service. Du kommer inte att bli besviken på deras utmärkta arbete och höga standarder.

Adress: Kärrvägen 13 B, 906 20 Umeå
Telefonnummer: 704509679
Web: blocket.se
Tjänster: Bilmekaniker

Din Bilverkstad Umeå

Öpetider Din Bilverkstad Umeå

 • Tisdag : 08:30 till 17
 • Onsdag : 08:30 till 17
 • Torsdag : 08:30 till 17
 • Fredag : 08:30 till 12
 • Lördag : 09 till 17
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 08:30 till 17
 • Hemsida

  Kör dit nu

  704509679

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up