Bilförmedling - Bilcompaniet AB

Bilcompaniet AB är en bilförmedlingsfirma belägen på Slitevägen 34 i Visby, Gotland Län. Företaget har en stark kundbas med 45 kunder som har betygsatt det med en poäng på 4,4 av 5. Detta är en indikation på det höga kvalitetsarbetet som företaget utför.

Bilcompaniet AB är kända för sin goda service och snabbhet i att utföra sitt arbete. Deras team av professionella och erfarna bilförmedlare arbetar hårt för att säkerställa att alla kunder får den bästa möjliga upplevelsen. De är mycket stolta över sin förmåga att hitta den perfekta bilen för varje kund.

Företaget erbjuder bilförmedlingstjänster till sina kunder. De har ett brett utbud av bilar att välja mellan, inklusive både nya och begagnade bilar. Deras expertis och erfarenhet gör det möjligt för dem att hitta den perfekta bilen för varje kund.

Bilcompaniet AB har ett telefonnummer som kunder kan ringa för att få mer information om deras tjänster. Telefonnumret är 0498-24 77 55. Kunder kan också besöka företagets webbplats på http://bilcompaniet.se/ för att få mer information om deras tjänster och för att kontakta företaget direkt.

Sammanfattningsvis är Bilcompaniet AB en pålitlig och professionell bilförmedlingsfirma som är känd för sin goda service och snabbhet i att utföra sitt arbete. Med en stark kundbas och höga kundbetyg är det tydligt att företaget har ett starkt rykte i branschen. Om du letar efter en bilförmedlare som kan hjälpa dig att hitta den perfekta bilen, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Bilcompaniet AB via deras webbplats: http://bilcompaniet.se/.

Adress: Slitevägen 34, 621 41 Visby
Telefonnummer: 498247755
Web: bilcompaniet.se
Tjänster: Bilförmedling

Bilcompaniet AB

Öpetider Bilcompaniet AB

 • Måndag : 08 till 17
 • Tisdag : 08 till 17
 • Onsdag : 08 till 17
 • Torsdag : 08 till 17
 • Fredag : 08 till 17
 • Lördag : 10 till 13
 • Söndag : 11 till 14
 • Hemsida

  Kör dit nu

  498247755

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up