Bildelsbutik - Glaskedjan i Tjörn

Glaskedjan i Tjörn är en bildelsbutik som ligger på Solbräckegatan 6 i Kungälv, Västra Götaland. De är kända för sin goda service och snabba arbete, vilket har gjort dem till en favorit bland kunderna.

Med ett betyg på 4,6 av 5 från 45 kunder kan man vara säker på att man får högkvalitativa tjänster när man besöker Glaskedjan i Tjörn. Deras sortiment av bildelar är omfattande och deras personal är mycket kunnig och hjälpsam.

Om man behöver en specifik bildel kan man vara säker på att Glaskedjan i Tjörn har det man söker. De har ett brett utbud av bildelar till både äldre och nyare bilar, och de kan även beställa hem delar som inte finns i deras butik.

Glaskedjan i Tjörn är också kända för sin snabba service. De förstår att kunderna vill ha sina bilar tillbaka så fort som möjligt, och därför arbetar de alltid effektivt och snabbt. De är också mycket noggranna med sitt arbete och ser till att allt är perfekt innan de lämnar ifrån sig bilen till kunden.

Om man behöver hjälp med sin bil eller om man bara vill köpa bildelar av hög kvalitet, så är Glaskedjan i Tjörn det perfekta valet. De är en pålitlig och professionell bildelsbutik som alltid sätter kunden i fokus.

Om man vill kontakta Glaskedjan i Tjörn kan man ringa dem på telefonnummer 0303-36 60 01 eller besöka deras webbplats på https://www.adbildelar.se/butik-verkstad/ad-bildelar-kungalv. Där kan man hitta mer information om deras tjänster och produkter, och man kan även boka en tid för att få sin bil reparerad eller servad.

Sammanfattningsvis är Glaskedjan i Tjörn en utmärkt bildelsbutik som erbjuder högkvalitativa tjänster till sina kunder. Med deras omfattande sortiment av bildelar och deras snabba och noggranna service kan man vara säker på att man får det man behöver när man besöker dem.

Adress: Solbräckegatan 6, 442 45 Kungälv
Telefonnummer: 303366001
Web: adbildelar.se
Tjänster: Bildelsbutik

Glaskedjan i Tjörn

Öpetider Glaskedjan i Tjörn

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 18
 • Tisdag: 07 till 18
 • Onsdag: 07 till 18
 • Torsdag: 07 till 18
 • Fredag: 07 till 18
 • Lördag: 09 till 14
 • Hemsida

  Kör dit nu

  303366001

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up