Bildelsbutik - Bilcentrum i Mariestad - Subaru

Bilcentrum i Mariestad - Subaru är en bilverkstad som ligger på WIBERGSGATAN 1, 464 31 Mellerud i Västra Götaland. De har ett telefonnummer som du kan nå dem på: 0530-470 01.

Om du letar efter en pålitlig och snabb bilverkstad, så är Bilcentrum i Mariestad - Subaru ett utmärkt val. De erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive bildelsbutik, och har fått höga betyg av sina kunder. Faktum är att 25 kunder har betygsatt dem med en poäng på 4,5 av 5.

En av de saker som kunderna uppskattar mest om Bilcentrum i Mariestad - Subaru är deras goda service. Oavsett vad ditt bilproblem är, kommer de att göra allt de kan för att lösa det åt dig så snabbt och effektivt som möjligt. De har också ett stort utbud av bildelar till försäljning, så om du behöver något specifikt, kan du vara säker på att de har det i lager.

En annan sak som kunderna uppskattar är hur snabbt Bilcentrum i Mariestad - Subaru utför sitt arbete. De förstår att du behöver din bil för att kunna ta dig runt och att det kan vara svårt att vara utan den under en längre tid. Därför arbetar de alltid så snabbt som möjligt för att få din bil tillbaka på vägen så snart som möjligt.

Om du behöver hjälp med din bil eller om du bara vill ha mer information om Bilcentrum i Mariestad - Subaru och deras tjänster, så rekommenderar vi att du besöker deras webbplats på https://oljan.nu/. Där hittar du all information du behöver och du kan också kontakta dem direkt via webbplatsen för att boka en tid eller ställa frågor.

Sammanfattningsvis, om du letar efter en pålitlig och effektiv bilverkstad, så är Bilcentrum i Mariestad - Subaru det perfekta valet. Med deras goda service och snabba arbetstakt, kan du vara säker på att din bil kommer att vara i goda händer. Besök deras webbplats idag för mer information och för att boka en tid.

Adress: WIBERGSGATAN 1, 464 31 Mellerud
Telefonnummer: 53047001
Web: oljan.nu
Tjänster: Bildelsbutik

Bilcentrum i Mariestad - Subaru

Öpetider Bilcentrum i Mariestad - Subaru

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 17
 • Tisdag: 08 till 17
 • Onsdag: 08 till 17
 • Torsdag: 08 till 17
 • Fredag: 08 till 17
 • Lördag: 10 till 13
 • Hemsida

  Kör dit nu

  53047001

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up