Bildelsbutik - Bil och fritid i Vilhelmina / AD bildelar

Bil och fritid är en välrenommerad affärsverksamhet som specialiserar sig på bildelar i Vilhelmina. Deras butik ligger på Postgatan 7, 912 24 Vilhelmina och är belägen i Västerbotten Län. För att komma i kontakt med dem kan man ringa på telefonnummer 0940-122 60.

De har ett brett utbud av bildelar och tillbehör som passar de flesta bilmärken och modeller. Det är en av anledningarna till att 92 kunder har betygsatt dem med en poäng på 4,7 av 5. Detta visar på deras höga kvalitet och goda service.

Bil och fritid är stolta över att kunna erbjuda snabb och pålitlig service till sina kunder. De förstår att tid är en viktig faktor för sina kunder och därför arbetar de alltid för att utföra sitt arbete så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten.

En av de viktigaste faktorerna som skiljer Bil och fritid från andra bildelsbutiker är deras engagemang för att ge sina kunder den bästa möjliga servicen. De är alltid beredda att hjälpa till med frågor och funderingar och att ge råd om vilka delar som passar bäst för varje bilmodell.

Om du letar efter en pålitlig bildelsbutik med hög kvalitet och god service, då är Bil och fritid definitivt ett bra val. De har ett stort utbud av bildelar och tillbehör, och deras engagerade personal är alltid redo att hjälpa till med alla dina behov.

Vi rekommenderar starkt att du besöker deras webbplats på https://bilfritid.com/ för att lära dig mer om deras tjänster och produkter. Du kan också kontakta dem direkt via deras webbplats för att få hjälp med dina frågor och beställningar.

Adress: Postgatan 7, 912 24 Vilhelmina
Telefonnummer: 94012260
Web: bilfritid.com
Tjänster: Bildelsbutik

Bil och fritid i Vilhelmina / AD bildelar

Öpetider Bil och fritid i Vilhelmina / AD bildelar

 • Tisdag : 07 till 17
 • Onsdag : 07 till 17
 • Torsdag : 07 till 17
 • Fredag : 07 till 17
 • Lördag : 09 till 13
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 17
 • Hemsida

  Kör dit nu

  94012260

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up