Bildelsbutik - BDS BILDELAR KALMAR

BDS Bildelar Kalmar är en bildelsbutik som ligger på Franska vägen 19, 393 56 Kalmar i Kalmar Län. För den som behöver en pålitlig och snabb service när det gäller bildelar är detta platsen att vända sig till.

Med ett betyg på 4,6 av 5 från 25 kunder kan man vara säker på att BDS Bildelar Kalmar är en verksamhet som sätter kunderna i första hand. Det är inte bara deras breda sortiment av bildelar som gör dem till en populär butik, det är också deras förmåga att leverera snabbt och effektivt som gör att kunderna återkommer.

Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg - 072-304 41 49 - är det enkelt att kontakta BDS Bildelar Kalmar för att få svar på frågor eller för att beställa delar. Men det är inte bara via telefon som man kan ta kontakt med BDS Bildelar Kalmar.

Genom att besöka deras webbplats, http://bds.se/bds/kalmar/, kan man få information om deras sortiment och priser, samt lätt och smidigt beställa de delar man behöver.

Det är inte bara den goda servicen och snabbheten som gör BDS Bildelar Kalmar till en verksamhet att rekommendera. De har också ett kunnigt och erfaret team som alltid är redo att hjälpa till och ge råd om vilka bildelar som är bäst för just ditt fordon.

Så om du behöver bildelar av hög kvalitet och vill ha en snabb och pålitlig service, tveka inte att kontakta BDS Bildelar Kalmar. Besök deras webbplats idag och upplev själv varför så många kunder ger dem höga betyg och återkommer gång på gång.

Adress: Franska vägen 19, 393 56 Kalmar
Telefonnummer: 723044149
Web: bds.se
Tjänster: Bildelsbutik

BDS BILDELAR KALMAR

Öpetider BDS BILDELAR KALMAR

 • Måndag : 08 till 17
 • Tisdag : 08 till 17
 • Onsdag : 08 till 17
 • Torsdag : 08 till 17
 • Fredag : 08 till 17
 • Lördag : 10 till 14
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  723044149

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up