Bildelsbutik - AD Butik Kungsbacka

AD Butik Kungsbacka är en välrenommerad bildelsbutik som är belägen på Hantverksgatan 36, Kungsbacka. De har varit verksamma i Halland Län i flera år och har blivit kända för sin höga kvalitet och goda service.

Med ett betyg på 4,5 av 5 från 34 kunder, är det uppenbart att AD Butik Kungsbacka har gjort ett fantastiskt jobb med att tillhandahålla högkvalitativa bildelar till sina kunder. De är stolta över att erbjuda en omfattande samling av bildelar som passar alla märken och modeller av fordon.

AD Butik Kungsbacka har ett team av erfarna och kunniga tekniker som är dedikerade till att ge kunderna den bästa servicen. De är snabba och effektiva när det gäller att utföra reparationer och underhåll på fordon. Kunderna kan vara säkra på att deras fordon är i goda händer när de lämnar det till AD Butik Kungsbacka.

AD Butik Kungsbacka är också känt för sin snabba och pålitliga service. De förstår att kunderna vill ha sina fordon tillbaka på vägen så snabbt som möjligt och arbetar därför snabbt för att utföra reparationer och underhåll. Kunden kan vara säker på att de får tillbaka sitt fordon i tid och till ett rimligt pris.

Om du behöver bildelar eller service till ditt fordon, är AD Butik Kungsbacka definitivt stället att vända sig till. De är kända för sin höga kvalitet och goda service, och deras team av erfarna tekniker kan hjälpa dig att få ditt fordon att fungera som nytt igen.

Om du vill kontakta AD Butik Kungsbacka, kan du besöka deras webbplats på https://www.adbildelar.se/butik-verkstad/ad-bildelar-kungsbacka eller ringa dem på 0300-703 88. De kommer gärna att hjälpa dig med alla dina behov av bildelar och service till ditt fordon.

Adress: Hantverksgatan 36, 434 42 Kungsbacka
Telefonnummer: 30070388
Web: adbildelar.se
Tjänster: Bildelsbutik

AD Butik Kungsbacka

Öpetider AD Butik Kungsbacka

 • Måndag : 07 till 17
 • Tisdag : 07 till 17
 • Onsdag : 07 till 17
 • Torsdag : 07 till 17
 • Fredag : 07 till 17
 • Lördag : 09 till 13
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  30070388

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up