Bildelsbutik - Ad Bildelar

Ad Bildelar är en bildelsbutik belägen på Vekerumsvägen 9 i Karlshamn, Blekinge Län. Med ett telefonnummer som 0454-158 30, är de en av de mest pålitliga bildelsbutikerna i området.

De har en imponerande betygssiffra på 4,5 av 5 från 105 kunder som har köpt sina bildelar från dem. Detta betyg är en reflektion av deras höga standard på kundservice och kvalitetsprodukter.

Ad Bildelar är kända för att vara snabba och effektiva när det gäller att leverera bildelar till sina kunder. De har ett stort utbud av bildelar som passar till de flesta bilmärken och modeller. Deras expertis och erfarenhet gör att de kan hjälpa kunderna att hitta rätt delar till sina fordon.

De är stolta över sin goda kundservice, och de arbetar hårt för att säkerställa att alla kunder får den hjälp och assistans de behöver. De är mycket kunniga när det gäller att hitta de rätta delarna och ger sina kunder råd och support för att säkerställa att de får de bästa produkterna till de bästa priserna.

Ad Bildelar har också en verkstad där de utför reparationer och service på fordon. De har en hög standard på arbetet och använder bara högkvalitativa delar för att säkerställa att kundernas fordon fungerar som det ska.

Om du letar efter en pålitlig bildelsbutik som erbjuder högkvalitativa produkter och enastående kundservice, är Ad Bildelar det perfekta valet. De är snabba, effektiva och mycket kunniga när det gäller bildelar och reparationer. Besök deras webbplats https://www.adbildelar.se/butik-verkstad/ad-bildelar-karlshamn för mer information och för att kontakta dem.

Adress: Vekerumsvägen 9, 374 32 Karlshamn
Telefonnummer: 45415830
Web: adbildelar.se
Tjänster: Bildelsbutik

Ad Bildelar

Öpetider Ad Bildelar

 • Måndag : 07 till 17
 • Tisdag : 07 till 17
 • Onsdag : 07 till 17
 • Torsdag : 07 till 17
 • Fredag : 07 till 17
 • Lördag : 10 till 13
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  45415830

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up